نخستین کنفرانس بینالمللی مطالعات اروپا و آمریکا
دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران، مؤسسه مطالعات آمریکای شمالی و اروپا، و مؤسسه ایران-یوریکا مفتخرند که میزبان نخستین کنفرانس بینالمللی مطالعات اروپا و آمریکا در تاریخ ۱۹-۲۰ خرداد ۱۴۰۴ باشند.
در شرایطی که ساختارهای قدرت جهانی دستخوش تغییرند و چالشهای فراملی راهحلهای نوآورانه میطلبند، این کنفرانس در پی آن است تا شکافهای میانرشتهای را پل زده و فرصتی برای تبادل نظر درباره فرصتها، تنشها و روایتهای در حال تغییر حاکم بر روابط ایران، اروپا و آمریکا را فراهم آورد. موضوعات همایش نیز رویکردی بینرشتهای داشته و سعی دارد با کاوش در محورهایی از دیپلماسی فراآتلانتیک و فناوریهای راهبردی تا پویاییهای جامعه ایرانیان خارج از کشور و تحریمهای اقتصادی، در تولید دانش در این حوزه نقش داشته باشد.
از پژوهشگران دعوت میکنیم با توجه به محورهای همایش مقالاتی را ارائه دهند که بتواند به پرسشهای کلیدی پاسخ دهد: نقش ایران در وضعیت نظام بینالملل و تحولات سریع منطقهای و فرامنطقهای چیست؟ فرصتها و چالشهای موجود برای ایران کدامند؟ فناوریهای نوین چگونه امنیت و دیپلماسی را متحول میسازند؟ مقالاتی که محورهای همایش را از دریچههای گوناگون—سیاسی، اقتصادی، تاریخی، جامعهشناختی یا فرهنگی—بررسی کنند، به درک میانرشتهای ما در این حوزه یاری خواهند رساند.
این کنفرانس بستری برای ارائه پژوهشهای جدید، به چالشکشیدن انگارههای مرسوم و مشارکت در گفتمانهای سیاست محور فراهم میآورد. شرکتکنندگان فرصت خواهند یافت تا با تبادل ایده با همتایان خود، گفتگو با صاحبنظران برجسته و کاوش راهکارها، به غنای این رویداد بیفزایند. مقالات برگزیده در شماره ویژهای از یک نشریه معتبر منتشر خواهند شد تا تأثیر عملی این کنفرانس را گسترش دهند.
از پژوهشگران در تمام سطوح علمی دعوت میکنیم چکیده مقالات خود را—به ویژه مقالاتی که ابعاد کمتربررسی شده از تعاملات منطقهای و فرامنطقهای ایران را میکاوند برای ما ارسال کنند.